Perejil
Después de dos intentos fallidos parece que a la tercera va a ir la vencida. Habíamos utilizado semillas comerciales sin éxito, pero esta vez las semillas llegaron de 'As Pedras' y han sido las únicas con las que hemos tenido suerte. Parece que por fin vamos a tener nuestro propio perejil en la cocina.
5 comentarios:
haiche que volver as orixes pra ter exito...
sra dixit
verde como el perejil verde eso esta pidiendo algún plato a lo Arguiñano ya
En canto esté un pouco mais crecido ímolo estrear nun guiso memorable.
isué
Como ves cala, "maldito o dente que come a semente" sempre e bo deixar pra que medre e poder, sementar e ter colleita logo.
E tempo de bulbos (calas, tulipans,iris ,irios)
pois sí, e de feito xa temos plantados iris, tulipáns, crocos, campaniñas da neve e dentro duns dias tamén freesias, a ver se son tan bonitas coma semellan.
Publicar un comentario